Poziv na sudjelovanje u Programu usavršavanja odgojno-obrazovnih djelatnika za rad s visokomotiviranim i potencijalno darovitim učenicima

J.U. Zavod za odgoj i obrazovanje organizira provedbu Programa usavršavanja odgojno-obrazovnih djelatnika za rad s visokomotiviranim i potencijalno darovitim učenicima za osnovne i srednje škole s područja Županije Zapadnohercegovačke. Program se provodi kao aktivnost u projektu „Put prema izvrsnosti - uspostava CI u ŽZH“. Svrha programa usavršavanja je razvoj kompetencija odgojno-obrazovnih djelatnika za pružanje potpore cjelovitom razvoju potencijalno darovitih učenika u našim školama. Uključeni djelatnici kroz edukaciju će steći znanja i vještine za rad s darovitim učenicima te će izraditi i svu potrebnu dokumentaciju koja će vašoj školi osigurati osmišljen, utemeljen i planiran sustav rada s potencijalno darovitim učenicima. 

Program usavršavanja bi se provodio dogovorenim danima u popodnevnim satima (od 16.00 do 19.00 sati), uživo ili u online okruženju, a provodit će ga tim Centra izvrsnosti SDŽ koji ima višegodišnje iskustvo u radu s potencijalno darovitom djecom i mladima. Za sudjelovanje u Programu usavršavanja prijavljuju se timovi od pet djelatnika škole. Poželjno je da u timu budu odgojno-obrazovni djelatnici različitih profila – od stručnog suradnika do učitelja razredne i predmetne nastave. Prijaviti se možete najkasnije do 3. listopada 2023. godine, a prijavu za sudjelovanje možete pronaći na poveznici.

Za sve eventualne nejasnoće i dodatne informacije možete se javiti e-mail Zavoda: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Središnji ured u Širokom Brijegu

Stjepana Radića 37 b,
88 220 Široki Brijeg
Telefon: 039 704 915
Mob.: 063 260 717
Email: info@zavod-zzoo.com

 

Područni ured Zavoda u Livnu

Stjepana II. Kotromanića,
80101  Livno

Email: polivno.zzoo@gmail.com