Najava stručne edukacije za učitelje razredne i predmetne nastave te stručne suradnike psihologe i pedagoge osnovnih škola ŽZH

 J. U. Zavod za odgoj i obrazovanje organizira stručnu edukaciju za učitelje razredne i predmetne nastave te za stručne suradnike pedagoge i psihologe osnovnih škola Županije Zapadnohercegovačke, koja će se održati 26. svibnja 2023. godine u Širokom Brijegu u Skupštinskoj dvorani (zgrada Vlade ŽZH, Stjepana Radića 37b) s početkom u 11.00 sati.

Tema edukacije je „Rješavanje sukoba među učenicima“.

Molimo Vas da svoju prijavu pošaljete najkasnije do 24. svibnja 2023. godine na službenu e-mail adresu Zavoda: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa sljedećim podatcima:

 • ime i prezime, broj mobitela i e-mail adresa,
 • škola u kojoj radite
 • naziv edukacije.

Voditelj edukacije je Mario Brkić, mag. psych.  

Najava stručne edukacije za razrednike u osnovnim i srednjim školama Županije Zapadnohercegovačke

J. U. Zavod za odgoj i obrazovanje organizira stručnu edukaciju za razrednike/ice u osnovnim i srednjim školama Županije Zapadnohercegovačke, koja će se održati 24. svibnja 2023. godine u Skupštinskoj dvorani (zgrada Vlade Županije Zapadnohercegovačke, Stjepana Radića 37b) s početkom u 12.00 sati.

Tema edukacije je „Mentalno zdravlje djece i škola“.

Molimo Vas da svoju prijavu pošaljete najkasnije do 21. svibnja 2023. godine na službenu e-mail adresu Zavoda: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa sljedećim podatcima:

 • ime i prezime, broj mobitela i e-mail adresa
 • škola u kojoj radite
 • naziv edukacije.

Voditeljica edukacije je Doris Vlašić.

Najava stručne edukacije za učitelje razredne nastave Županije Zapadnohercegovačke

J. U. Zavod za odgoj i obrazovanje organizira stručnu edukaciju za učitelje razredne nastave Županije Zapadnohercegovačke, koja će se održati 27. travnja 2023. godine u Skupštinskoj dvorani (Zgrada Vlade ŽZH) s početkom u 12.00.

Tema edukacije je „Rad u kombiniranim odjelima u osnovnoj školi – izazov ili prednost“.

Molimo Vas da svoju prijavu pošaljete najkasnije do 25. travnja 2023. godine na službenu e-mail adresu Zavoda: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa sljedećim podatcima:

 • ime i prezime, broj mobitela i e-mail adresa,
 • škola u kojoj radite
 • naziv edukacije.

Voditeljica edukacije je dr. sc. Sanela Popović, vanjska suradnica/savjetnica Zavoda za hrvatski jezik.  

Najava stručne edukacije za učitelje i nastavnike fizike, biologije i kemije Hercegbosanske županije

J. U. Zavod za odgoj i obrazovanje organizira stručnu edukaciju za učitelje i nastavnike fizike, biologije i kemije Hercegbosanske županije, koja će se održati 11. travnja 2023. godine u Osnovnoj školi Ivana Mažuranića u Tomislavgradu, s početkom u 10 sati.

Tema edukacije je „Izrada filogenetskog stabla“

Molimo Vas da svoju prijavu pošaljete najkasnije do 8. travnja 2023. godine na službenu e-mail adresu Zavoda: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa sljedećim podatcima:

 • ime i prezime, broj mobitela i e-mail adresa,
 • škola u kojoj radite
 • naziv edukacije.

Voditelj edukacije je Jadranko Batista, vanjski suradnik/savjetnik Zavoda za fiziku.

Najava stručne edukacije za učitelje i nastavnike informatike Hercegbosanske županije

J. U. Zavod za odgoj i obrazovanje organizira stručnu edukaciju za učitelje i nastavnike informatike Hercegbosanske županije, koja će se održati 11. travnja 2023. godine u Osnovnoj školi Ivana Mažuranića u Tomislavgradu, s početkom u 10 sati.

Tema edukacije je „Kvantna informatika“.

Molimo Vas da svoju prijavu pošaljete najkasnije do 8. travnja 2023. godine na službenu e-mail adresu Zavoda: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa sljedećim podacima:

 • ime i prezime, broj mobitela i e-mail adresa
 • škola u kojoj radite
 • naziv edukacije.

Voditelj edukacije je Emil Brajković, savjetnik / vanjski suradnik Zavoda za informatiku.  

Najava stručne edukacije za učitelje i nastavnike hrvatskoga jezika Hercegbosanske županije

J. U. Zavod za odgoj i obrazovanje organizira stručnu edukaciju za učitelje i nastavnike hrvatskoga jezika Hercegbosanske županije, koja će se održati 11. travnja 2023. godine u Osnovnoj školi Ivana Mažuranića u Tomislavgradu, s početkom u 10 sati.

 
Tema edukacije je „Suvremeni pristup nastavi književnosti“.
 
Molimo Vas da svoju prijavu pošaljete najkasnije do 8. travnja 2023. godine na službenu e-mail adresu Zavoda: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa sljedećim podacima:
- ime i prezime, broj mobitela i e-mail adresa
- škola u kojoj radite
- naziv edukacije.
 
Voditelj edukacije je Mirko Tomić, stručni savjetnik Zavoda za hrvatski jezik.   
 

NAJAVA STRUČNIH EDUKACIJA ZA UČITELJE, NASTAVNIKE I POMOĆNIKE U NASTAVI ŽZH

J. U. Zavod za odgoj i obrazovanje organizira stručne edukacije za učitelje i nastavnike Županije Zapadnohercegovačke, koja će se održati u travnju 2023. godine.

Teme edukacija su sljedeće:

Druga osnovna škola Široki Brijeg

11. travnja 2023., 11.00 sati:

 • Naziv edukacije: „Odnos konceptualnog i proceduralnog u matematici“ (za učitelje i nastavnike matematike). Voditeljica: Ivana Međugorac Rakić, vanjska suradnica Zavoda za matematiku.
 • Naziv edukacije: „Važnost terenske nastave iz povijesti i geografije – načini organiziranja i ishodi“ (za učitelje i nastavnike povijesti i geografije). Voditelj: Ivica Jozić, vanjski suradnik Zavoda za povijest i geografiju.
 • Naziv edukacije: „Mogućnosti primjene fitness sadržaja u nastavi Tjelesne i zdravstvene kulture“ (učitelji i nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture). Voditelj: Ivan Zeljko, vanjski suradnik zavoda za tjelesnu i zdravstvenu kulturu.

 

Druga osnovna škola Široki Brijeg

12. travnja 2023., 11.00 sati:

 • Naziv edukacije: „Asistenti u nastavi – kotači inkluzivnog obrazovanja“ (asistenti/pomoćnici u nastavi u osnovnim i srednjim školama). Voditeljica: Ana Čerkez, savjetnica Zavoda za stručne suradnike.

 

 • Naziv edukacije: „Suvremeni pristup nastavi književnosti“ (učitelji i nastavnici hrvatskoga jezika). Voditelj: Mirko Tomić, savjetnik Zavoda za hrvatski jezik.

 

 • Naziv edukacije: „Izrada filogenetskog stabla“ (za učitelje i nastavnike fizike, kemije i biologije). Voditelj: Jadranko Batista, vanjski suradnik Zavoda za fiziku.

 

 • Naziv edukacije: „Kvantna informatika“ (učitelji i nastavnici informatike). Voditelj: Emil Brajković, vanjski suradnik Zavoda za informatiku.

 

Druga osnovna škola Široki Brijeg

13. travnja 2023., 11.00 sati:

 • Naziv edukacije: „Podučavanje kulture i kurikulska reforma (učitelji i nastavnici engleskog jezika). Voditeljica: Ivana Grbavac, savjetnica Zavoda za engleski jezik.

 

Molimo Vas da svoju prijavu pošaljete najkasnije do 9. travnja 2023. godine na službenu e-mail adresu Zavoda: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa sljedećim podatcima:

 • ime i prezime, broj mobitela i e-mail adresa
 • škola u kojoj radite
 • naziv edukacije za koju se prijavljujete.

Središnji ured u Širokom Brijegu

Stjepana Radića 37 b,
88 220 Široki Brijeg
Telefon: 039 704 915
Mob.: 063 260 717
Email: info@zavod-zzoo.com

 

Područni ured Zavoda u Livnu

Stjepana II. Kotromanića,
80101  Livno

Email: polivno.zzoo@gmail.com