Održana stručna edukacija iz ekonomske, elektrotehničke i strojarske skupine predmeta

U utorak, 8.1. 2019. godine u zgradi Srednje strukovne škole i Gimnazije Široki Brijeg održane su stručne edukacije i radionice za nastavnike iz ekonomske, strojarske i elektrotehničke skupine predmeta u srednjim strukovnim školama u Županiji Zapadnohercegovačkoj i Hercegbosanskoj županiji.
Voditelji radionica i edukacija bili su uvaženi profesori i članovi Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO).

Edukaciju iz područja ekonomije s temom "Digitalne vještine za nove poslove u obrnutoj učionici" vodila je Suzana Mikulić, dipl. oec. iz Ekonomsko-birotehničke škole Split. Na edukaciji je bilo prisutno 20 nastavnika ekonomske skupine predmeta iz obje županije.

12 sudionika predavanja s temom "CAD program u predmetima strojarske grupe predmeta i primjena na CNC stroju" slušali su i surađivali s Vesnom Plenčom, dipl. ing. iz Tehničke škole za strojarstvo i mehatroniku iz Splita.

Predavanje iz elektrotehničke skupine predmeta pod temom "Raspberry PI" vodio je Mladen Ptičar, dipl. ing., a prisutno je bilo 7 nastavnika ove skupine stručnih predmeta iz strukovnih škola iz obje županije.

Predavačima i voditeljima edukacija i radionica pridružili su se još Dubravka Oršanić, dipl.ing. i Damir Zvonar dipl.ing. ispred Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO).

edukacija strucni predmeti 2elektrotehnika

edukacija strucni predmeti ekonomija

edukacija strucni predmeti racunarstvo

edukacija strucni predmeti 2ekonomija

Za naše uvažene goste predavače i sudionike edukacije bila je organizirana zakuska uz koju su se izmjenjivala iskustva i savjeti.
Zavod za odgoj i obrazovanje zahvaljuje se Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, kao i njihovim cijenjenim predavačima na susretljivosti, stručnosti i spremnosti za pomoć pri održavanju ovakvih edukacija.

Središnji ured u Širokom Brijegu

Stjepana Radića 37 b,
88 220 Široki Brijeg
Telefon: 039 704 915
Mob.: 063 260 717
Email: info@zavod-zzoo.com

 

Područni ured Zavoda u Livnu

Stjepana II. Kotromanića,
80101  Livno

Email: polivno.zzoo@gmail.com