U Livnu održan radni sastanak u sklopu projekta “Unaprjeđenje odgojno-obrazovnog sustava u Hercegbosanskoj županiji kroz uspostavu Centra izvrsnosti”

Danas je u sklopu projekta Unaprjeđenje odgojno-obrazovnog sustava u Hercegbosanskoj županiji kroz uspostavu Centra izvrsnosti, u Livnu održan radni sastanak na kojem su sudjelovali ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa, g. Ante Tadić, ravnateljica Zavoda za odgoj i obrazovanje, gđa Jadranka Bošnjak, koordinatori škola partnera na projektu te predstavnici Centra izvrsnosti SDŽ.

Zavod za odgoj i obrazovanje svojim doprinosom sudjeluje u realizaciji ovog projekta, te će svoju podršku pružiti u vidu osiguranja materijalno-tehničkih uvjeta i stručne pomoći.

Tema sastanka bila je uspostava programa CI novih tehnologija i informatike, CI matematike i CI prirodoslovlja u školama na području HBŽ koje planiraju početak u školskoj godini 2024./2025. 

Dogovoreni su i materijalni, organizacijski i tehnički uvjeti za provedbu programa kao i dinamika provedbe ostalih projektnih aktivnosti. 

Rezultati testiranja, organizacija nastave, uspostava stručnih povjerenstava samo su dio tekućih aktivnosti koje nas čekaju u razdoblju ispred nas, a sve u svrhu jačanja odgojno-obrazovnog sustava u Hercegbosanskoj županiji. 

Veselimo se nastavku suradnje i novim izazovima! 

148e8e81 503b 4274 a512 7611c40e9020

Središnji ured u Širokom Brijegu

Stjepana Radića 37 b,
88 220 Široki Brijeg
Telefon: 039 704 915
Mob.: 063 260 717
Email: info@zavod-zzoo.com

 

Područni ured Zavoda u Livnu

Stjepana II. Kotromanića,
80101  Livno

Email: polivno.zzoo@gmail.com