Održan seminar "Suvremeni pristup početnom čitanju i pisanju na hrvatskom jeziku" za učitelje razredne nastave ŽZH

Seminar SB 9 10 2018 1
U suradnji s izdavačkom kućom Alfa d.o.o. Mostar, Zavod za odgoj i obrazovanje je dana 9.10.2018. godine za sve učitelje razredne nastave iz Županije Zapadnohercegovačke organizirao seminar s temom: Suvremeni pristup početnom čitanju i pisanju na hrvatskom jeziku. Seminar su vodili profesori Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: prof. dr. sc. Ante Bežen i doc. dr. sc. Martina Kolar.

Seminar SB 9 10 2018 3
Profesori su održali predavanja s temama: "Suvremena organizacija nastave početnog čitanja i pisanja" i "Početno čitanje i pisanje na hrvatskom jeziku". Budući da poučavanju djece u početnom čitanju i pisanju treba pokloniti puno pozornost jer se time utemeljuje ne samo rukopis svakog pojedinca, nego i sposobnost komuniciranja materinskim jezikom kao polazištem i osnovom svih drugih osobnih komunikacija u dječjoj, mladenačkoj i odrasloj dobi, učitelji Zapadnohercegovačke županije su iskazali jako veliki interes i zadovoljstvo održanim seminarom. Bilo je prisutno preko 90 sudionika.

Seminar SB 9 10 2018 2
Nakladničkoj kući Alfa i uvaženim profesorima Učiteljskog fakulteta iz Zagreba srdačno zahvaljujemo na suradnji i unapređenju metodičkih kompetencija naših učitelja u početnom čitanju i pisanju na hrvatskom jeziku.

Središnji ured u Širokom Brijegu

Stjepana Radića 37 b,
88 220 Široki Brijeg
Telefon: 039 704 915
Mob.: 063 260 717
Email: info@zavod-zzoo.com

 

Područni ured Zavoda u Livnu

Stjepana II. Kotromanića,
80101  Livno

Email: polivno.zzoo@gmail.com